Cercar

Infantils recomanats



HOLLEBEN, Jan von. El Món d'en Konrad: busca i troba. Barcelona: Barcanova, 2016.
I Jocs

Àlbum il·lustrat protagonitzat per Konrad, que està acompanyat per la seva germana Josi i els seus amics Finn i Annabel. S’ho passen la mar de bé perquè al món de Konrad tot és possible: s’hi pot volar, transformar-se en animal, asseure’s en un núvol i moltes coses més. Tot això en set escenaris diferents: l’escola, el parc, el zoo, el camp d’esports, etc.; en cadascun d’ell hi trobem una perspectiva general i un zoom que ens porta a un punt concret. En cadascun d’aquests escenaris podem jugar a identificar persones, animals o respondre la pregunta que ens fan.


Us el recomano per afavorir l’agudesa visual i per passar una estona molt i molt entretinguda en família. Segur que us divertiu!


MOLIST, Pep. Refranys per a tothom. Barcelona: Baula, 2016. I 39 REF

En Pep Molist,  bibliotecari i escriptor, ens presenta aquest recull de refranys de sempre, que ha agrupat temàticament: el temps, el món, l’escola, les cases, l’alegria, la tristor i la festa. Cada refrany, a més, va acompanyat d‘una il·lustració de la Lucía Serrano  que ajuda a la comprensió del seu significat o hi aporta una mirada irònica. 

Ara que sembla que els refranys estan en desús aquest llibret ens pot ajudar a recuperar-los en la nostra parla quotidiana, hi aportaran “saviesa popular”.

De la mateixa editorial trobarem també reculls d’Acudits i d’Endevinalles per a tothom. Que els disfruteu!


Share/Bookmark