Cercar

L'arbre dels desitjos


Ahir a la tarda vam fer un taller en celebració dels 20 anys de la biblioteca. Vam començar explicant què son els arbres dels desitjos i narrant dues històries, una de la tradició mexicana i una altra de la tradició índia. Crec que als infants els va agradar més la mexicana perquè estava protagonitzada per una nena molt simpàtica.


A continuació vam iniciar el taller amb l'ajuda d'Àfrica, la nostra estudiant de pràctiques, que ja tenia preparades unes fulles de cartolina de colors, retoladors, purpurina, flors brillants i altres elements per personalitzar la fulla. Al darrera tothom hi va poder escriure el seu desig per la biblioteca. De moment els més petits ja van explicar que els agradaria una zona infantil més espaiosa i amb catifes i butaques on estirar-se o seure còmodament i d'altres més grans van demanar una Wi-fi més ràpida. També hi va haver desitjos sobre el fons documental amb peticions dels títols preferits per cadascú. En acabar tothom va penjar la seva fulla a l'arbre.



A la sala infantil hi trobareu cartolines i cordillets per penjar la vostra fulla amb el desig. Ho podreu fer fins a l'1 de setembre. Després collirem les fulles i les guardarem en un cofre del temps que obrirem al 25è aniversari per descobrir quins s’han fet realitat.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració!


Share/Bookmark