Cercar

Infantils recomanats



BOUTIGNON, Béatrice. Cada familia, a su aire: el gran libro de las pequeñas diferencias. Madrid: Grupo 5: Hotel Papel, DL 2015. RECEPTES PARES I2 COR


Àlbum il·lustrat que ens va presentant diferents famílies d’animals, la gràcia està en que els animals estan barrejats i agrupats segons l’activitat que realitzen. Hi podem trobar un dia de platja, una hora de dinar, una visita al museu, l’hora d’anar a dormir , d’anar a l’escola o d’escoltar un conte, etc. Les famílies també són ben diferents perquè hi podem trobar des de la dels castors que va tota junta de visita al museu, al pare talp amb el seu fill, a l’ocell Martin que té dues cases, i així successivament fins a trobar representades famílies de tot tipus: homoparentals, heteroparentals, monoparentals, adoptives, interracials, petites, nombroses, etc.

Us el recomano per la qualitat de les il·lustracions, hi trobareu els animals humanitzats però sense perdre l’essència i les característiques de qui són. També perquè és una molt bona manera de parlar sobre els diferents tipus de famílies que hi ha i com al final el que realment importa és que ens sentim estimats per damunt de totes les diferències.



Està editat dintre de la col·lecció Corazonadas que està destinada al públic infantil i juvenil i centrada en l’educació afectiva i el desenvolupament personal.


Share/Bookmark