Cercar

Infantils recomanats

Avui us recomano dos imprescindibles en qualsevol biblioteca, el primer és d’un autor que segueixo i que utilitzo amb èxit en alguna activitat amb infants, el segon ha estat tota una descoberta. Continueu llegint i us n’explico més detalls?
  

TULLET, Hervé. Un Joc. Barcelona: Cruïlla, 2016. BEBETECA I1 C

Si ens seguiu al Blog de la biblioteca ja haureu pogut comprovar que som fans d’Hervé Tullet. Ens encanten les seves propostes innovadores i interactives, que sempre demanen la participació del lector i l’incorporen a la història.

En aquest que us presento avui també ens convida a jugar a partir de la pregunta que ens fa el ja conegut Punt Groc, que també protagonitza Un llibre i Colors: Ai, m’estic avorrint... fem un joc? A partir d’aquí les propostes s’aniran succeint i tot acompanyant el Groc viurem fascinants aventures que ens portaran a conèixer una mica millor el moviment. Anirem amunt i avall, pujarem i baixarem escales, saltarem, ens endinsarem en una cova, girarem com una sènia, experimentarem un loops, etc. 
Us recomano que us deixeu seduir per aquest àlbum, estic segura que grans i petit uns ho passareu la mar de bé seguint les instruccions de l’autor i acompanyant aquest Punt Groc que ja s’ha convertit en un company de jocs. Quan esgoteu les possibilitats que us ofereix el llibre i la vostra imaginació també podeu consultar la Web Clubpequeslectores que proposa tot un seguit d’activitats al voltants dels títols d’Hervé Tullet.

TALLEC, Olivier. Qui Què Què. Barcelona: BiraBiro, 2017. I Jocs

Aquest és el tercer títol de la col·lecció creada per l’Olivier Tallec, un dissenyador gràfic que treballa com a il·lustrador en premsa i en el sector editorial. Ha il·lustrat més de cinquanta llibres per a infants i la seva bona feina ha estat reconeguda amb premis prestigiosos. Aquí l’edita BiraBiro una editorial  dedicada a la literatura infantil i juvenil que ens fa propostes engrescadores, desenfadades i amb un plus de qualitat i d’estima pel seu producte, els llibres.

De la mateixa manera que als altres títols de la col·lecció “Qui, què, què” ens proposa un joc d’observació que interpel·la directament al lector. A través de les imatges que omplen les dues pàgines se’ns presenta una situació i se’ns fa una proposta, a les següents dues pàgines hi trobarem una pregunta relacionada, que gairebé sempre ens sorprèn –almenys a mi m’ha passat- Si no la sabem resoldre sempre podem tirar enrere o esperar fins al final on trobarem totes les solucions.

M’ha agradat molt la proposta i sobretot les il·lustracions  amb uns personatges que ens miren directament, que gairebé no interaccionen entre ells i que en canvi ens transmeten un munt de sensacions i d’emocions. 

Us el recomano molt especialment, segur que us fa passar molt bones estones i que cada vegada que l’obriu hi descobriu alguna cosa de nou, paraula de bibliotecària!


Share/Bookmark