Cercar

Llibres i castells a la biblioteca




Aquest estiu els castells s'enlairen a la biblioteca.

Alfons Morillas, bibliotecari de la Biblioteca Pública Terra Baixa de El Vendrell, ha creat La Colla Castellera de la Canalla Lectora. Aquesta és una activitat que té com a objectiu principal fer difusió del fet casteller i els seus valors i també fer promoció lectora amb els llibres que tracten els castells.

La Central de Biblioteques de Tarragona ens ha prestat els lots per a poder realitzar l'activitat, consistent en la lectura de llibres i l'aixecament de castells amb unes peces de l'empresa CIMS mentre es van responent preguntes sobre els llibres.

El dia 26 vam fer la primera sessió. Vam llegir EL VIATGE DE LA SHALAKA i a continuació vam muntar els castells amb l'ajuda de diversos membres de la Colla Xiquets de Cambrils. Els nens i nenes participants van aprendre a muntar tres castells i un pilar i també van conèixer la tradició índia dels govindes, torres humanes que s'enlairen per a celebrar la festivitat de Janmaashtami.

La propera reunió de La Colla Castellera de la Canalla Lectora serà el 16 d'agost, per a nens i nenes entre 10 i 12 anys. Inscripcions obertes.










Share/Bookmark