Cercar

Infantils recomanats



BASTIEN, Emmanuelle. M'agrada. Sant Feliu de Guíxols: Tramuntana, cop. 2016. BEBETECA I1 TRA

Àlbum per a primeres edats que mitjançant uns fulls de cartró, amb colors vius i encunyats rodons de diverses mides ens proposa un joc de descoberta. Què poden ser unes rodonetes de color verd? Pèsols? I de color vermell? Cireres?  I així successivament barrejant aliments, moments del dia, begudes o coses que ens agraden.


M’ha agradat aquesta proposta tan simple però alhora tan versàtil ja que podem jugar a descobrir molts elements de la nostra vida quotidiana. Hi feu un cop d’ull?


LETRIA, José Jorge. Cares. Fraga: La Fragatina, 2016. I 79 FOR

Llibre joc que ens proposa “setze cares que es divideixen en tres i que es combinen entre si. És a dir, setze cares al cub que sumen 4.096 combinacions possibles...”

Les nostres cares són iguals –tots tenim cabells, celles, ulls, nas, boca, orelles- però diferents ja que aquest elements poden tenir colors –els cabells poden ser negres, rossos, pèl-rojos- i formes diferents –el nas pot ser més llarg o més curt, més ample o més estret- o anar acompanyats d’algun accessori –ulleres, arracades, etc- Tanmateix aquestes diferències són les que ens donen personalitat i expliquen més coses de nosaltres, de qui som, de les històries que s’amaguen al nostre interior.


Us recomano que descobriu aquesta proposta de La Fragatina que us pot fer passar divertides estones aquest estiu. Sereu capaços de fer les més de quatre mil combinacions que diuen que hi ha?


Share/Bookmark