Cercar

Infantils recomanats


NUEDA, Vanessa. Les Aventures del càncer. Sant Feliu de Guíxols: Tramuntana, 2016. RECEPTES PARES I2 TRA

L’autora d’aquest àlbum, Vanessa Nueda, ens explica de manera senzilla i entenedora per a tothom, especialment per als infants, què passa quan en una família es diagnostica un càncer. Està basat en la seva pròpia experiència i ens explica com ho va fer per tal que la malaltia afectés el mínim possible la seva vida familiar però especialment les seves ganes de viure i de lluitar. 


Les il·lustracions d’Alba Barceló acompanyen el text amb el seu traç senzill i colors on predominen els tons pastel. Estan especialment aconseguides les composicions i la varietat de plans per mostrar les situacions que impliquen als diferents protagonistes.


Tot i que podeu seguir aquesta història dels del dietari que la Vanessa va escriure al seu Bloc, com un acte de teràpia,  us recomano que descobriu aquest àlbum que ens parla amb respecte de la malaltia i de les seves conseqüències però també d’amor a la vida, de com compartir el dia a dia amb la família i minimitzar el trauma. A més l’editorial Tramuntana donarà part dels beneficis de la seva venda a AFANOC  i La Casa dels Xuclis per ajudar als infants malalts de càncer. 

Fitxa 


Share/Bookmark