Cercar

Infantils recomanats


RODRIGUEZ, Béatrice. La Revenja del gall. Barcelona: Libros del Zorro Rojo, 2017. RECEPTES PARES I1 ZOR

Béatrice Rodriguez  va iniciar amb Ladrón de gallinas la seva trilogia inspirada en la història d’una gallina i una guineu que s’enamoren contra tot pronòstic i que ja us vaig recomanar en aquest mateix blog. 

Aquest àlbum seria la continuació d'aquell primer ja que el seu protagonista és el gall, desconsolat per la pèrdua de la seva estimada gallina. Els amics que l’han acompanyat a buscar-la –un ós i un conill- també l’ajudaran en la tornada a casa, que no serà gens plàcida sinó que estarà plena de perills i de sorpreses.




Tal i com us vaig comentar es tracta d’àlbums sense paraules, on tan sols les imatges ens van explicant la història. Això permet que cada cop que ens les mirem puguem anar afegint paraules diferents o fixar-nos en els diversos detalls que ens mostren. Trobo que són una eina excel·lent per a primers lectors ja que exerciten la seva imaginació i poden anar variant la versió cada vegada que se'ls miren.

La trilogia acaba amb Un día de pescaque també us vaig recomanar i és que m’han semblat absolutament genials, paraula de bibliotecària!

Recordeu: Aquesta nit arriben els Reis. Ja els heu demanat força llibres?


Share/Bookmark