Cercar

Infantils recomanats



JUNYENT, Montse. Din i Neret: el meu primer llibre d'economia. Barcelona: Combel, cop. 2017. DELICATS I1 COM

De vegades busquem llibres per ajudar-nos a explicar conceptes que resulten dificultosos d’entendre als més petits –això a les biblioteques ens passa tots sovint- i per això avui us recomano un llibre per parlar d’economia. Bé, no us espanteu, no es tracta d’explicar temes macroeconòmics sinó de familiaritzar als més petits amb fets bàsics com que el caixer d’un banc no et doni diners si no n’hi tens de dipositats, que guanyem diners amb la nostra feina i esforç, que els productes tenen un preu, etc. 

El llibre de la Montse Junyent se’n surt molt bé a l’hora de combinar una ficció narrativa –el Din i la Neret són dos ratolins que volen fer un regal a la seva mare i no tenen diners per comprar-lo- i l’explicació de com funciona l’economia bàsica. Els conceptes van sortint amb naturalitat i el llibre porta pestanyes, desplegables i complements que ajuden a fer l’explicació més entenedora i facilitar també moments de joc.



Us recomano que el descobriu, estic segura que us pot facilitar molt les explicacions sobre d’on surten els diners o el valor de les coses. 


Share/Bookmark