Cercar

Novetat recomanada





De tant en tant arriben a la biblioteca algunes joies del còmic. Aquest mes estic de sort, ja que tenim un dels meus autors favorits: Miguelanxo Prado amb el llibre “Presas fáciles”.

“Un matrimoni de jubilats se suïcida al rebre un avís de desnonament”. Recordeu la notícia? Aquest fet real, com explica l’autor, és el detonant que origina el llibre.  A través de la ficció tracta la realitat actual més crua sobre la problemàtica de tot un sector social, majoritàriament gent gran, que van confiar en els bancs i van perdre els seus estalvis amb les famoses “Preferents”.

Desnonaments, preferents, jubilacions “de todos los mangantes que inventaron y generaron el problema con indemnizaciones obscenamente millonarias...” Aquest és l’escenari on se situen una sèrie de assassinats de càrrecs de la banca, que la inspectora Tabares ha de solucionar.

La trama policial és genial ens va portant ràpidament per diferents pistes, veiem la pressió dels estaments polítics i judicials (Ups perdó, no sé perquè he fet distinció....) i sense adonar-nos ens van portant cap al desenllaç, encara que, ara que hi penso..... Voleu dir que l’autor d’un crim és sempre  culpable??


Share/Bookmark