Cercar

Novetat recomanada





M’encanta fer la recomanació d’un  llibre que surt com a novetat aquest mes de març. És  d’un gènere que no acostumo a llegir, però conèixer l’autora i que sigui d’aquí, de Cambrils, és un plus que m’anima a la seva lectura.

El llibre té com a protagonista el Guille, un psicòleg que a la feina es veurà embolicat en dues noves relacions, dues noies que entren a treballar a l’empresa i que el portaran una mica boig.
Poc a poc es van entrellaçant una sèrie de relacions de parella al seu voltant: la seva germana, companys de feina, amics…. Tot això no en un món totalment rosa, ja que de manera tangencial també ens presenta pinzellades sobre la problemàtica de la drogoaddicció i també de la violència de gènere.

Malgrat el handicap que suposa el fet que el protagonista sigui masculí, l’autora se’n surt sobradament i ens fa entrar fàcilment en les cabòries d’en Guille. Per cert, voleu dir que no hi ha una mica d’autobiografia? El protagonista en el seu temps de lleure escriu novel·les que publica a través d’internet i veiem com al principi del llibre ens explica de forma detallada com va començar.  Per aquesta raó veiem com a banda de la trama principal tenim també  la historia de ficció que crea el propi personatge. En fi, un no parar....

M’encanta buscar “Susana Rubio Girona” i trobar-te en ressenyes de blocs, editorials, a l’amazon.... Enhorabona, Susana i molts ànims des d’aquí, la biblioteca!!!

Rosana Villagrasa Andrés


Share/Bookmark