Cercar

Pippi al Club de Lectura Infantil





Al club de lectura infantil hem homenatjat Pippi Langstrump en el seu setantè aniversari. Astrid Lingren va crear aquest personatge a petició de la seva filla, que guardava repòs per una malaltia. De la imaginació va passar al paper i ja fa 70 anys que encanta a grans i petits.

Tots els membres del club van coincidir en què els havia agradat molt el llibre i el personatge. Vam llegir en veu alta l'episodi en què la Pippi coneix a la tia Laura i aquesta queda desconcertada amb totes les històries que inventa Pippi.

També vam mirar un fragment de la famosa sèrie de televisió, i vam jugar a deixar volar la nostra imaginació perquè... què passaria si Pippi en comptes de mico i cavall tingués un rinoceront i un cargol? I si en comptes de viure a Suècia visqués a Cambrils? I si en comptes de ser una noia fos un noi? I si es fes gran?

Per acabar els vaig fer un obsequi en forma de xapa amb un dibuix de la Pippi fet expressament per la Mentxu Pérez, una artistassa que podeu conèixer si visiteu el seu perfil professional a facebook: Confettis de colors.

I el mes que ve parlarem d'una altra gran dona de la literatura infantil i juvenil: Enid Blyton







Share/Bookmark