Cercar

Infantils recomanats



GLIORI, Debi. T'estimaré sempre, petitó. Barcelona: Estrella Polar, 2013. MARES I PARES I1 EST

El Cueta, una guineu petitona, està trist i de mal humor. Necessita saber que la seva mare l’estima malgrat les seves rebequeries i entremaliadures i per això li va preguntant si el continuaria estimant encara que fos un ós, un insecte, un cocodril o ell mateix rebec i malcarat. La mare li va contestant que sí perquè: “l’amor com les estrelles, mai no s’acaba.”

Estrella Polar ens ofereix aquest clàssic sobre l’amor incondicional en petit format i fulls de cartró plastificat que poden ser manipulats amb facilitat pels més petits.

Us el recomano perquè ens pot ajudar a fer entendre als infants que quan els pares s’enfaden ho fan per posar límits però mai no deixen d’estimar els seus fills.


NÚÑEZ PEREIRA, Cristina. Emocionari: digues el que sents. Madrid: Palabras Aladas, 2013. I Valors i sentiments

Aquest diccionari d’emocions vol ser una eina perquè tant infants com adults aprenguem a identificar les nostres pròpies emocions i a expressar-les. A les seves pàgines, mitjançant una mena de recorregut natural que les va enllaçant, trobem descrites quaranta-dues emocions de manera directa i d’altres només esmentades. 


A cada doble pàgina hi trobarem una emoció  descrita amb una definició i exemples i al costat la il·lustració que la retrata. Així descobrirem que la tendresa viu al nostre interior però que són els altres qui la desperten, que quan acabem un examen sentim alleujament o que quan ens sentim sols i creiem que no importem a ningú ens sentim desemparats. 
Palabras Saladas que és l’editora d’aquest diccionari ofereix a la seva Web un munt de material didàctic que pot ser de molta utilitat per a pares i educadors.

Espero que si us va agradar El monstre de colors i esteu interessats a aprofundir en el món de les emocions no us perdeu aquesta proposta. Us agradarà!


Share/Bookmark