Cercar

Novetat recomanada


Ivan Tàpia amb aquest llibre, el primer que s’ha escrit en castellà sobre “escape room”, inicia una saga prou interessant.  L’autor, és dissenyador d’enigmes a Cocolisto, una empresa de jocs intel·ligents, a més ha cursat estudis d’art dramàtic i ha dirigit l’espectacle “Escape Show” basat en enigmes, representat amb èxit en diverses ciutats.

La trama la protagonitza Candela Fuertes que té 28 anys i treballa com a periodista d'investigació especialitzada en delictes econòmics i financers. Es troba tancada en un laberint i si vol sortir viva i desemmascarar els plans secrets que posen en perill el món, només disposa d’una hora per poder fugir.

Com veieu pinta més que bé, tensió al màxim!  Encara que no us equivoqueu, aquí, el veritable protagonista és el lector que ha d’anar responent els enigmes que es van proposant durant la lectura. Cada enigma et dona un número i t’indica la pàgina per on ha de continuar la història. El lector decideix la dificultat del llibre, ja que tria utilitzar o no les diferents pistes.

Soc molt i molt despistada, però això no m’ha frenat, ja que que si ho veig complicat puc entrar a cocolisto.com, on la pròpia Candela Fuertes m’ho explicarà.
Us deixo que vaig a començar la lectura:

“TIC... TAC... TIC... TAC...TIC... TAC...
En el suelo de una habitación, el cuerpo de una mujer joven con los ojos cerrados. ¿Muerta? Su pecho sube y baja, débilmente, arriba..., abajo..., arriba... Está viva.”

                                                                                                                 Rosana Villagrasa Andrés


Share/Bookmark