Cercar

Novetat recomanada




 “Si te dijeran que existe algo que puedes hacer a diario para mejorar tu salud, ayudar al entorno, estimular la economía e incluso convertir el mundo en un lugar mejor, ¿lo harías? Pues, sí, existe. Para lograr todo esto puedes simplemente ir en bicicleta."

Així comença el primer capítol de No sin mi bicicleta, una guia inspiradora per a viure sobre dues rodes. A través de la seva lectura, d’una manera amena i divertida l’autora, Anna Brones, ens porta per tot aquest món.

Segur que trobem que alguna de les 25 raons que ens arriba a donar per enganxar-nos a pedalejar ens convenç i així arribem al segon capítol, on busquem la bicicleta que realment necessitem segons l’ús que li vulguem donar. A més d’ajudar-nos a triar també ens orienta en com guardar-la, com circular, els accessoris, com transportar càrrega i fins i tot ens explica què fer si patim un accident.

Si volem arribar a fer tot en bicicleta també ens dona idees genials ja que no és el mateix si volem fer viatges de gran recorregut que si només volem la bici per anar a treballar o fer esport.  Fins i tot si volem utilitzar la bici per treballar ens dona idees per adaptar-les!.                   

El més important de tot és la manera com està escrit. És molt i molt divertit tant els textos com els dibuixos:






Si sou “biciclistes”, paraula que feia servir el meu nen petit, segur que us encantarà i us aportarà alguna idea interessant.

                                                                                                                 Rosana Villagrasa Andrés



Share/Bookmark