Cercar

Infantils recomanats


PERRINI, Clotilde. Dolents. Madrid: Maeva,  2018.  DELICATS I2 MAE

Àlbum de gran format dedicat als dolents dels contes clàssics: el llop, l’ogre i la bruixa. És un àlbum que et crida l’atenció ja des de la coberta on destaca el llop dintre d’un bosc fosc.

Si sou amants dels contes clàssics segur que coneixeu aquests tres personatges i les seves malifetes, ara, però, és el moment de descobrir-ne la seva història personal, els seus secrets, les idees genials que han tingut per enganyar i manipular, les històries que protagonitzen, etc. En fi que hi trobareu una mena de fitxa exhaustiva amb debilitats, punts forts, plats preferits i molt més; tot presentat en un format atractiu per les seves grans dimensions i per les solapes i encunyats enginyosos que permeten arribar fins al cor del personatge protagonista: què amaga la bruixa sota la seva faldilla, quines idees s’amaguen al cap del llop, i sota el barret de l’ogre?


Us el recomano molt i molt perquè crec que us pot facilitar moltes estones de diversió i a la vegada dóna protagonisme  aquells personatges que sempre queden com a secundaris en contes com La caputxeta vermella, El gat amb botes o La bella dorment. Segur que quan torneu a llegir aquests clàssics us mirareu al dolent o la dolenta amb uns altres ulls, amb la mirada que fem als vells coneguts.

Veniu a la biblioteca i descobriu aquests Dolents, estic segura que el llibre no us deixarà indiferents, paraula de bibliotecària

Rosa Ma Fusté


Share/Bookmark