Cercar

Infantils recomanats



WOOD, Amanda. Civilitzacions perdudes. Barcelona: Cruïlla, 2019. I 93 TRO
WOOD, Amanda. Viatges increïbles. Barcelona: Cruïlla, 2019. I 93 TRO

Àlbums il·lustrats de la col·lecció Troba l’error que ens permet posar a prova els nostres coneixements d’història. Els àlbums s’estructuren en 10 làmines que ens proposen un moment històric o un viatge dels grans exploradors; a la làmina hi ha vint errades que cal descobrir i per comprovar si ho hem fet bé només cal girar la pàgina ja que a la següent hi trobarem els vint errors i l’explicació del perquè no hi haurien de ser.


M’ha agradat molt aquesta proposta ja que planteja un repte i fa que posem en marxa tots els nostres coneixements per tal de descobrir quins són els errors i si som prou llestos per descobrir-los. Reconec que m’hi he entretingut una bona estona i per tant us els recomano per omplir algunes tardes d’hivern de diversió. De moment fixeu-vos en les portades, hi veieu res que us cridi l’atenció? Detecteu algun error? Som-hi!


LOMP, Stephan. El Gran viatge a la prehistòria de l'Oleguer i l'Albert. Barcelona: Baula, 2019. I Jocs

L’Albert Murri i l’Oleguer Càndid són dos famosos exploradors que tot just en iniciar l’àlbum s’embarquen en una gran aventura, un viatge a través del temps! Gràcies a una màquina que l’Oleguer ha trobat en un mercadet descobriran un forat en el temps i viatjaran fins a l’origen del nostre món, passant pels diferents períodes i coneixent la fauna i flora característiques de cadascuna. Aconseguiran tornar sans i estalvis a casa?

M’ha agradat el format i també la manera de presentar-nos els grans períodes de la història de la terra fent que aprenguem mentre seguim les aventures dels nostres protagonistes. Us el recomano per als amants de la història i especialment dels dinosaures!

Rosa Ma Fusté


Share/Bookmark