Cercar

Recomanats


Quin èxit l’è-biblio, oi? Si entreu veureu que hi ha molts més préstecs que habitualment, Tots confinats a casa hem acabat amb les lectures que teníem pendents i tots aquells que normalment no el feien servir han vist una altra manera de lectura. És genial obrir-nos a noves possibilitats, oi??

Buscar les últimes novel·les i trobar-les disponibles com a mínim, complicat, però una sèrie de consell potser us orientaran a trobar lectures interessants.

Estem a l’e-biblio? Ara mireu la part esquerra on podem fer la tria per matèria. Si voleu novel·les us aconsello entrar a fer la tria per matèria-ficció i aquí buscar el gènere. Veureu com d’aquesta manera podreu trobar molts llibres en préstec.

Avui he pensat en fer-vos recomanacions de l’apartat de terror i misteri, encara que he de reconèixer que soc una mica poruga i que cada vegada que llegeixo un llibre de por m’esgarrifo i estic sense dormir un munt de temps.

Un cop feta aquesta confessió, segur que si us agrada aquest gènere sereu fans d’Stephen King D’aquest autor trobarem varis llibres a l’e-bilbio, el més actual publicat al 2018 potser encara no l’heu llegit  el visitante, tormenta de neu, un castell aïllat, personatges curiosos (Edgar Allan Poe, H.P. Lovecraff, Bram Stocker).
Ray Bradbury el árbol de las brujas, ambientada en la nit de Halloween. Autor referencial en la ciència ficció. Segur que recordeu Fahrenheit 451 i Cròniques Marcianes.

Si sou uns valents us repto a que agafeu en préstec REC, los relatos perdidos de Víctor Conde., Relats dels més reconeguts escriptors del gènere a Espanya que a través de la lectura de les seves pàgines donen resposta a algunes incògnites de les pel·lícules.

En la mateixa línia també podem llegir la semilla del diablo de Ira Levin o l’exorcista de William Peter Blatty, encara tremolo ara quan recordo quan el vaig llegir!

 Coneixeu a l’autor mexicà Carlos Fuentes? Segur que sí és tot un clàssic de la literatura així que segur és una bona tria la lectura de Cuentos sobrenaturales, que recull nou contes plens d’intriga, cases encantades, fantasmes.... O si voleu un clàssic més antic podeu triar lectures de Oscar Wilde, com El retrato de Dorian Gray, el preu de la bellesa i la joventut.

Com veieu, si no us fa por podeu gaudir de la lectura sense fi.
Ànims a tots i molta salut!!!!


Rosana Villagrasa Andrés


Share/Bookmark