Cercar

Infantils recomanats

 



QUÈ PUC ESPERAR? Britta Teckentrup. Libros del Zorro Rojo

Un llibre de preguntes sense resposta. L'autora ha recopilat i il·lustrat diverses de les preguntes existencials que es fan cada dia els nens i les nenes arreu del món. No en dona la resposta perquè la proposta va destinada a crear una conversa dins l'àmbit familiar sobre els diferents temes.

Per què tinc por d'allò que no conec?

Què passaria si l'hivern no s'acabés mai?

Temes que poden donar lloc a converses al voltant de la taula i no només per als petits de la casa.




SOC D'UN POBLE. Roba estesa. Nanit editorial

Aquest és un conte fet a moltes mans a partir d'una cançó de Roba Estesa: Escrit per Laia Figueras i Núria Puyuelo i il·lustrat per Núria Alins i Juanjo Barco. La història ens parla d'una mestra que comença el seu primer dia d'escola en una escola molt petita d'un poble molt petit. Les converses amb els nens i nenes els faran veure el món amb uns altres ulls.

Tal com s'explica des de l'editorial aquest llibre "planteja una societat idíl·lica amb l'esperança que pugui esdevenir real. Vol parlar de valors com la diversitat, el respecte i la tendresa, que són tan necessaris per viure en comunitat".

Ens agrada la idea del llibre i també ens agrada molt que hi formi part la cambrilenca Clara Colom, integrant de Roba Estesa.





LA MERCY WATSON AL RESCAT / UN PASSEIG AMB LA MERCY WATSON. Kate DiCamillo. Corimbo

La Mercy és una porqueta molt divertida que viu amb els Watson. Té el seu propi llit i per la nit li canten cançons per dormir, però no pot dormir perquè no fa més que somniar amb piles i piles de torrades amb mantega. Un inici ben curiós per a una història divertida a més no poder, amb unes il·lustracions molt divertides a càrrec de Chris Van Dusen.

Amb aquesta obra l'autora ha guanyat dues medalles Newberry i és molt adequada per a primers lectors a la recerca de diversió.

Aquí teniu la pàgina oficial: MERCY WATSON, per a més informació sobre tota la sèrie. Fins i tot hi ha jocs ben porcins.


Rosana Andreu



Share/Bookmark