Cercar

LLEGEIXES EN...?




Aquest mes de novembre la Biblioteca inicia una nova proposta per tal d’oferir periòdicament llibres en diferents idiomes.

Les lectures proposades tant poden servir per als usuaris que tenen la llengua com a materna, com per a aquelles persones que volen aprofundir en el coneixement d’un determinat idioma.

Els llibres que formen part d’aquesta activitat pertanyen a la Central de Préstec i seran renovats trimestralment. Els podeu trobar a la primera planta de la Biblioteca i d’ara fins a finals d’any s'ha seleccionat novel·la catalana traduïda al francès, literatura romanesa d’adults i llibres infantils en francès i romanès.

La Biblioteca també disposa d’un fons per a l’autoaprenentatge d’idiomes amb llibres d’exercicis, material audiovisual, diccionaris i lectures graduades.

Així mateix, per a tots aquells interessats en aquesta temàtica és aconsellable la visita del bloc ARMA'T DE RECURSOS, de la Biblioteca La Bòbila, que aglutina enllaços molt recomanables per a l'aprenentatge d'altres llengües.


Share/Bookmark