Cercar

Ens visita la fada Xiela



Ahir divendres, a les 18h, vam tenir una visita molt especial, la de la Fada Xiela que venia acompanyada de la seva maleta de viatge i de dues persones que se l’estimen molt: la Judit, que ens ha explicat la seva història i la Cristina que ens l’ha fet veure a través dels seus dibuixos.



Tots estàvem expectants perquè teníem moltes ganes de conèixer-la i de compartir una estona amb ella per poder escoltar les seves aventures. I és clar, la Xiela no ens ha decebut gens: hem estat gairebé una hora escoltant els seus encontres amb diferents personatges i com els va ajudar a recuperar el somriure. I tot això gràcies a la Judit que ens ho ha explicat de manera molt divertida.

Al final també s’ha afegit Cristina que ens ha explicat el procés de dibuixar el conte i el secret de les fotocòpies. Per acabar d’arrodonir aquesta tarda màgica: hem sabut com s’ho han fet per fabricar la Titella que té l’aparença de la Xiela.

Volem agrair a tothom, als infants i adults que han assistit, aquesta estona de màgia i de somriures, i desitgem que la Xiela continuï vivint moltes aventures i les vulgui compartir amb tots nosaltres.

Molta sort i felicitat a la Xiela, la Cristina i la Judit!.

Shhh!!! us heu fixat que la Xiela i l'Ona (la fada de la biblioteca) es xiuxiuejaven secrets?


Share/Bookmark