Cercar

Nova sessió de contes




El dimecres 1 de febrer va tenir lloc una nova sessió del Cicle QUI VOL UN CONTE... DE DOLENTS?, a càrrec de Rosana Andreu.

En aquesta ocasió van assistir una vintena de nens i nenes que van escoltar contes amb uns protagonistes d'alló més malvats:

  • COCORIQUEC. En Cocoriquec és un pollet que, amb la seva golafreria provoca l'atac d'un gat afamat. Aquest llibre és de l'editorial OQO, que edita àlbums il·lustrats tot recuperant contes tradicionals amb un vocabulari molt ric i amb històries sovint repetitives per tal de fomentar l'aprenentage dels més petits a través de la lectura.
  • VASILISA LA SÀVIA. La protagonista d'aquest conte rus tan tradicional comença havent de lluitar amb una madrastra i unes germanastres tan malvades com les de la Ventafocs i acaba enfrontant-se a la Bruixa Baba Iaga, que viu en una casa construïda a base d'ossos humans
  • LA GALLINA JOSEFINA. Una simpàtica gallina emprèn un viatge per dir-li al rei que el cel cau, però una guilla afamada s'interposa en el seu camí...

Notícia a la Revista Cambrils

La propera sessió tindrà lloc el 7 de març a les 18 hores.


Share/Bookmark

1 comentaris :

Anònim ha dit...

Felicitats Rosana,ens fas passar molt bones estones!