Cercar

Trobada del club LF



Ahir a la tarda els integrants del club de Lectura Fàcil i alguns acompanyants, ja que la sessió era en obert, ens vam trobar amb Sílvia Llorente per compartir la lectura d'aquest mes d'abril: Un rellotge amb dues inicials.

És una obra que hem llegit amb molt d'interès pel tema que tracta, que a més és molt amè i que ens ha deixat amb ganes de més.  És una història sobre la memòria històrica, un pare desaparegut i una jove veïna russa, acabada d'arribar del seu país, interessada en els fets de la Guerra Civil. Aquesta obra va ser la guanyadora del Premi de Novel•la Curta de Lectura Fàcil l’any 2012.

Ha estat un plaer poder conversar amb l'autora per conèixer de primera mà què la va dur a escriure la novel·la, com es va documentar i la rebuda per part dels lectors. A més de comentar el llibre també han sorgit una pila de vivències d'alguns dels participants que han explicat relats familiars sobre situacions viscudes durant aquells anys traumàtics de la nostra història.

En finalitzar la trobada s'han pogut comprar exemplars del llibre, tant en la seva versió catalana com castellana -que ha sortit publicada recentment- i demanar-li a l'autora que ens el dediqués.





Share/Bookmark