Cercar

Visites també a l'estiu


A l'estiu no aturem la nostra activitat i continuem acollint les visites d'aquells grups que ens demanen venir a la Biblioteca per a conèixer-la una mica més i per escoltar contes.

De moment ens han visitat els nens i nenes de les activitats del Cambrivacances, del Casal d'Estiu de l'Escola Vidal i Barraquer i de la Llar d'Infants Tic Tac.


Durant l'època escolar l'oferta formativa de la Biblioteca adreçada als Centres Educatius se centra en la comunicació a l'alumnat assistent de les eines que els permeten fer ús de la Biblioteca de la manera més autònoma possible gràcies al coneixement del material que oferim i la manera en què aquest s'organitza.

En època estiuenca, però, les visites se centren més en l'aspecte lúdic, amb l'explicació de les activitats com ara el JOC DE L'ESTIU o el Biblioparc i, finalment, s'expliquen contes sovint relacionats amb la temàtica treballada als Casals.

Per a sol·licitar una visita només cal omplir el formulari dins la Pàgina Web de la Biblioteca. Les peticions s'atendran segons la disponibilitat.



Share/Bookmark