Cercar

Presentació de DINS D'UNA CAMPANA DE VIDRE


Divendres 14 va tenir lloc la presentació dels llibres d'Anaïs Nin Dins d'una campana de vidre i Una espia a la casa del amor.

Aquests llibres han estat editats per LaBreu Edicions, una petita editorial independent que treballa per a la difusió de la poesia i la literatura de qualitat en català. No es limiten només a publicar, sinó que fan una tasca de dinamització de les seves publicacions per tal de donar-les a conèixer, a través de xerrades o recitals.

És en aquest sentit que divendres van venir a la Biblioteca l'Ester Andorrà (editora), el Ferran Ràfols (traductor), la Núria Miret (actriu) i la Teresa Florit (lectora).

L'Ester ens va fer un tast biogràfic de Nin, una dona apassionada i apassionant, que va viure a diferents llocs del món (Brasil, Paris, Nova Iork...) i es va relacionar amb molts personatges intelectuals de la seva època (Henry Miller, D.H. Lawrence, Antonin Artaud, Gore Vidal...). La Núria va llegir dos fragments de Dins d'una campana de vidre, la Teresa ens va donar el seu punt de vista, i el Ferran ens va desvetllar el procés que li va suposar entendre la musicalitat de l'escriptura de Nin donat que escrivia en anglès, que no era la seva llengua materna.

En acabar l'acte els assistents van tenir l'oportunitat de comprar els llibres presentats gràcies a la col·laboració de Galatea Llibres.





Share/Bookmark