Cercar

Infantils recomanats


T'agraden els animals? Descobreix micos, mones i d'altres primats a:

BROWNE, Anthony. Un Goril·la: un llibre per aprendre a comptar. Barcelona [etc.] : Hipòtesi [etc.], 2012. BEBETECA I1 HIP

Anthony Browne  és dissenyador gràfic i ha rebut nombrosos guardons entre els que destaca el premi Hans Christian Andersen (2000) al conjunt de la seva obra. És un dels autors anglesos més prestigiosos i els crítics valoren especialment el seu univers ple de referències culturals i artístiques que sempre interpel·len directament a la intel·ligència del lector.

A Un goril·la ens proposa un passeig pel món dels primats en el que a la vegada ensenyarem a comptar als més petits. També ens pot servir per aprofundir el nostre coneixement sobre aquests parents propers alguns dels quals estan en perill d’extinció.

En cada doble pàgina trobarem el número a l’esquerra i la il·lustració a la dreta, tot i que a mesura que van augmentant els números, també s’estendran per les dues pàgines. La il·lustració, de gran expressivitat i de precisió gairebé fotogràfica el fan atractiu per a tot tipus de públic.



Més informació: 


Share/Bookmark