Cercar

Infantils recomanats


Aquesta setmana les recomanacions estan dedicades als animals. Els descobrirem en el seu hàbitat, en coneixerem les característiques però a més hi podrem jugar.


NAVARRO, Àngels. Bestiari. Barcelona: Combel, 2013. I LLIBRE JOC


Aquest bestiari és un llibre difícil de classificar: està ple d’animals representats per dibuixos que mantenen les seves característiques simplificant-les; cadascun està presentat per un rodolí i a cada doble pàgina ens trobem amb una proposta de joc que posa a prova el nostre enginy. 


Muntats a dalt d’un cavall, podem córrer amunt i avall.
Escaldat o no escaldat, sempre fuig de l’aigua el gat.


A més els animals canvien de color, es comporten de manera estrafolària o fins i tot juguen a fet i amagar. A la contraportada i dintre d’un sobre una nova proposta de joc, ens anima a compartir el nostre temps lliure amb aquests nous amics.

L’autora d’aquesta proposta i dels textos que l’acompanyen és Àngels Navarro, llicenciada en psicologia i especialitzada en teràpia del joc. Les il·lustracions són obra de Carmen Queralt, col·laboradora de la revista Cavall fort i de diferents editorials de llibre infantil. Agafeu-lo, estic segura que us proporcionarà moments de diversió i aprenentatge!




TAYLOR, Barbara. L'Àfrica salvatge: un safari pel continent més fascinant. Madrid: MacMillan Infantil i Juvenil, 2012. I 59 TAY 

Amb aquest àlbum desplegable de la col·lecció “Sorprenents 3D” anirem de safari per un continent que sempre ens sorprèn: Àfrica.

Està estructurat en capítols temàtics, dedicats als diversos habitats: la sabana, els aiguamolls, el desert, etc. i que estan plens de fotografies que li aporten atractiu visual. A més inclou cinc escenaris desplegables que mostren la vida als diferents ecosistemes. Al final un índex alfabètic n’afavoreix la consulta ràpida. 

Recomanat especialment als amants de la fauna i la flora i especialment als petits naturalistes. Segur que us agrada!



Share/Bookmark