Cercar

Infantils recomanats


ROSEN, Michael. Anem a caçar un ós. Barcelona: Ekaré, 2013. I1 EKA

Anem a caçar un ós, I en volem un de gros.Qui té por de l’ós dolent? Ningú! Som molt i molt valents! Així comença aquest divertit àlbum, il·lustrat per Helen  Oxenbury,  en el que el poeta Michael Rosen versiona una cançó tradicional anglesa i la converteix en un conte. 


Un pare de família proposa als seus quatre fills, que són uns aventurers intrèpids, anar a caçar l’ós. Primer es trobaran amb un camp ple d’herba: per sobre no hi passem, per sota no hi passem. Com ho fem?. Cal pensar. L’haurem de travessar! xuix, xuaix, xuix, xuaix, xuix, xuaix,

Després de travessar el camp, es trobaran amb un riu, amb un bosc, amb el vent fins arribar a una cova negra. Què passarà llavors?



Us convido a que descobriu aquest fantàstic àlbum que alterna les imatges en blanc i negre –per als moments de descans- amb el color  -per als moments d’acció-. Estic segura que passareu una molt bona estona amb els vostres intrèpids aventurers!.

Tots els anys cloem el cicle de contes amb aquesta història que contem al carrer, al davant de la biblioteca. Us deixo amb unes fotos de l'escenificació protagonitzada per Rosana Andreu i els assistents a l’Hora del conte. Vindreu a la propera?






Share/Bookmark