Cercar

Infantils recomanats


LLENAS, Anna. El Monstre de colors. Barcelona: Flamboyant, 2013. RECEPTES PARES I1 FLA
 

Aquest és el monstre de colors.
Avui s’ha llevat estrany,
Confós, atabalat...
Ben mirat, no sap què li passa.


Així comença aquest àlbum que m’ha robat el cor. Com podeu veure tenim al nostre protagonista ben desorientat, però no us amoïneu perquè té una amiga que l’ajudarà a saber què li passa.

I el que li passa és que s’ha fet un embolic amb totes les emocions i és clar: totes barrejades no funcionen bé. Així que haurà d’aprendre a separar-les i endreçar-les perquè cadascuna faci la seva funció. I quan ja les tingui separades, voleu saber què passarà? Doncs veniu a descobrir-ho llegint aquesta magnífica proposta d’Anna Llenas.

Us el recomano perquè a part de ser un àlbum de gran atractiu visual és una eina perfecta per identificar les nostres emocions més bàsiques, per exemple: l’alegria, la ràbia, la por, la tristor, etc. Per ajudar-nos en aquesta tasca els assigna un color: alegria: groc; ràbia: vermell; por: negre; tristor: blau i ens fa pensar en com ens sentim quan les experimentem. Segur que ara ja ho entenem o ho podem explicar molt millor, no?

Al programa REDES també el van fer servir per parlar d’aprenentatge social i emocional. Us comparteixo el vídeo que van emetre:




I també uns Recursos didàctics


Share/Bookmark