Cercar

Infantils recomanats


NAVARRO, Àngels. Mai més avorrits dins de casa. Barcelona: Barcanova, 2014. I Manualitats
 
La col·lecció Mai més avorrits d’Àngels Navarro –llicenciada en Psicologia i especialitzada en psicomotricitat i teràpia a partir del joc- ens proposa un munt d’activitats i de jocs divertits per a jugar sols o en companyia d’amics o familiars.

El llibre que avui us recomano ens proposa 40 jocs d’interior, separats en 4 grups: jocs de creació, jocs sorprenents, jocs d’enginy i jocs al voltant d’una taula. Cadascun està explicat en una doble pàgina on trobem les instruccions pas a pas, indicacions sobre l’edat recomanada, el temps per dur a terme el joc i si cal supervisió o ajut d’un adult.

Especialment recomanat per a passar estones gratificants en família compartint habilitats i coneixements amb els més petits.


QUINN, Sue. Pequeños chefs. Barcelona: Océano, 2014. I 64 QUI

Receptari de cuina per a infants a partir de 7 anys. Hi trobarem aquells plats que més agraden als petits com els macarrons o les hamburgueses i també plats amb verdures o galetes.

A les primeres pàgines s’hi expliquen alguns secrets de cuina, un glossari per aquelles paraules poc corrents i els utensilis que ens calen. A continuació comença el receptari que dedica a cadascuna de les receptes una doble pàgina. La recepta comença amb una llista dels ingredients i tots els passos –amb fotos- per aconseguir un resultat òptim.

Us el recomano perquè pot ser una manera didàctica i divertida d’iniciar en la cuina als petits de la família. Qui s’hi anima?


Share/Bookmark