Cercar

Infantils recomanats



DAYWALT, Drew. El dia que les ceres de colors van dir prou. Algemesí: Andana, cop. 2013.I1 AND

Un dia, a classe, en Duncan anava a treure les ceres de colors i va trobar un munt de cartes amb el seu nom... Amb sorpresa descobreix que les ceres se li han rebel·lat i li han escrit una sèrie de cartes on li exposen les seves queixes: la de color vermell se sent explotada i necessita descansar, la morada -que és molt polida- vol que en Duncan no surti de la ratlla quan la utilitza, la de color beix està trista perquè L’usa poc, la de color gris està exhausta després de ser usada per pintar grans animals, la blanca se sent absolutament ignorada i així successivament totes van posant sobre el paper les seves preocupacions i desitjos. Aconseguiran que els faci cas, se sentiran finalment felices?

Quan he tingut aquest nou àlbum a les mans m’he sentit feliç, ja sabeu que sóc fan de l’Oliver Jeffers i ara tenia molta curiositat per conèixer aquesta nova proposta que compta amb els textos de Drew Daywalt. M’ha semblat una història original i divertida en la que text i il·lustracions es complementen perfectament. He trobat que tota ella ens proposa que mirem la natura amb creativitat, podem pintar-la amb els colors reals, però i si en provem  d’altres què pot passa? igual la nostra capsa de colors té una alegria i ens escriu una carta, ho provem?

Us recomano que vingueu a descobrir-lo perquè estic convençuda que us farà passar una molt bona estona. Obriu i encanteu-vos a les seves planes, cadascuna d’elles amb la carta que cada cera li escriu al Duncan i al costat els dibuixos on s’ha usat, que semblen talment obra de l’infant protagonista. En fi, que m’ha semblat una delícia, paraula de bibliotecària!


Share/Bookmark