Cercar

embaDAHLits


Durant el 2016 a la Biblioteca celebrem el centenari del naixement de l’escriptor gal·lès Roald Dahl amb la intenció de difondre totes les seves obres, tant infantils com d’adults.

Cada mes es durà a terme una acció o activitat relacionada amb algun llibre de Dahl, ja sigui creant aparadors culturals, fent jocs, explicant contes, o comentant els llibres als diversos clubs de lectura:







El llibre triat per al gener és La meravellosa medecina d’en Jordi, un llibre recomanat per a infants a partir de 8 o 9 anys que conté alguns dels elements comuns de l’obra de Dahl: adults esgarrifosos, accions esbojarrades, incorrecció política... i que és escandalosament divertit.

Fins a finals de mes la planta baixa de la biblioteca està ambientada amb un aparador de temàtica farmacèutica per a exposar diversos exemplars d’aquest llibre i, fins i tot, llegir-ne fragments guardats en els diversos envasos de medicaments. Així mateix la sessió del club de lectura infantil el 29 de gener estarà dedicada a comentar aquest relat.


L’aparador farmacèutic ha estat possible gràcies a la col·laboració de les farmàcies Núria Guillén de Cambrils i Nogués Veciana, de Móra la Nova.






Share/Bookmark