Cercar

Infantils recomanats






EMMETT, Jonathan. La princesa y la cerdita. Madrid: Maeva, 2013.RECEPTES PARES I2 MAE

Clarinela i Cochinela són una princesa i una porqueta nascudes al mateix temps, la primera és filla dels Reis i per tant una princesa i la segona ha nascut a una granja. Un bon dia es troben intercanviades; els Reis pensen que ho ha fet una fada roïna i els grangers que una fada bona els ha fet aquest regal ja que no tenen fills, això passa tot sovint als contes, no? 

Tanmateix aquest conte -tot i les constants referències als contes clàssics- només s’hi assembla ja que l’autor ha aconseguit donar-li la volta i transformar-lo en un relat amb pinzellades de crítica i molt d’humor.

Recomanat per a tots aquells que estan una mica avorrits de les històries tradicionals. Estic segura que les vistoses il·lustracions –a tota pàgina, en vinyetes, molt de color i diverses perspectives- i un text molt enginyós us faran passar una molt bona estona.


BOUDREAU, Hélêne. Te desafío a no bostezar. [Granada]: Barbara Fiore, cop. 2012. RECEPTES PARES I1 BAR

Los bostezos son traicioneros. Aparecen cuando menos te lo esperas.Així comença aquest àlbum il·lustrat per a primeres edats on l’autora dóna un munt de consells per evitar tant als temuts badalls com que el pare o la mare, en veure’t badallar, et diguin que és hora d’anar a dormir.

M’ha encantat aquesta història fresca i divertida i m’he sorprès a mi mateixa intentant no badallar! Així que si voleu passar una bona estona no us perdeu aquesta contagiosa història, us divertireu molt amb els textos i les il·lustracions de Serge Bloch que els acompanyen i que són igual de fresques i divertides. L’únic que us aconsello és que no el llegiu a l’hora d’anar a dormir ja que potser aconseguiríeu un efecte del tot contrari al que preteníeu. Ufff, quines ganes de badallar que tinc!!!



Share/Bookmark