Cercar

Cloenda dels clubs de lectura per adults


Dilluns vam celebrar la cloenda del club de Lectura Fàcil i també de l’adult  amb la presència de Margarida Aritzeta, , autora del llibre que comentàvem, editat per Llibres del Delicte.

Després d’una breu presentació vam iniciar la tertúlia per comentar aquells aspectes que més ens havien cridat l’atenció, per exemple els noms dels personatges, la importància de la banda sonora musical, el llenguatge precís i la riquesa de petits detalls que homenatgen paisatges, vins, persones com l’Olga Xirinacs o posen de relleu fets d’actualitat –els terratrèmols provocats per la Plataforma Castor o els interessos del futur complex de BCN World-. 

Tothom va coincidir que es tracta d’una lectura amena, que té personatges potents, especialment la Mina Fuster –una dona forta, intel·ligent, decidida però també vulnerable- i vam comentar que ens agradarà conèixer-la més a fons, explorar aquelles parts de la seva personalitat que tot just hem entrevist en aquesta lectura. Així com a d’altres personatges que encara que siguin secundaris també ens van generar empatia o tendresa.

Finalment, no podia ser d’una altra manera, vam parlar dels indrets que hi surten i especialment de Cambrils. Vam comentar la descripció del paisatge, si el renom era autèntic o no, i l’evolució que ha tingut la vila en aquests darrers anys.

Us recomanem la lectura de L’amant xinès, pensem que com nosaltres us sentireu atrets per la intriga que s’hi desenvolupa, totalment versemblant, i que posa sobre la taula problemes polítics i socials que tots coneixem, i seduïts per la protagonista. Un llibre a tenir en compte per les lectures de l’estiu! 



Share/Bookmark

2 comentaris :

Margarida Aritzeta ha dit...

Va ser un goig participar-hi i compartir tantes observacions i comentaris sobre el llibre. Felicitats a tothom que fa possible el Club de Lectura

maria pilar ha dit...

Un digne colofó a tot un curs de lectura. Hi ha hagut de tot, més interessant i menys, però en conjunt ha estat bé.
Esperò seguir llegint les aventures de la Mina Fuster, com si d'un Montalbano qualsevol es tractés.
Per molts anys, Margarida.