Cercar

Infantils recomanats



LE HUCHE, Magali. Héctor: el hombre extraordinariamente fuerte. Buenos Aires: Adriana Hidalgo, 2013. RECEPTES PARES I2 PIP

“En un país llano y ventoso, muy lejos de todo y en medio de ningún lugar, se encuentra el Circo EXTRAORDINARIO.  Este circo es EXTRAORDINARIO porque en él encontramos mucha gente EXTRAORDINARIA...” 

Doncs sí, es tracta d’un circ molt especial perquè tots els artistes són extraordinaris, tots tenen una qualitat molt especial, fins i tot el protagonista: Héctor, el hombre EXTRAORDINARIAMENTE  fuerte. Héctor es capaz de hacer cosas asombrosas, como levantar con su dedo índice dos lavadoras llenas de ropa mojada o tirar de una carreta repleta de elefantes con la sola ayuda de sus dientes. Sin embargo, cuando termina su número, Héctor es un hombre discreto, más bien distante. Instaló su casa rodante en un lugar solitario... porque guarda un secreto... I si voleu saber quin és us convido a descobrir-lo tot fullejant aquest àlbum tan divertit i tendre.

M’ha agradat molt la història que s’hi explica, el text amb repeticions i rimes, que el fan molt adient per ser llegit en veu alta, i les il·lustracions en colors vius, plenes d’expressivitat i de detalls on entretenir-nos. També per l’intent de trencar amb alguns estereotips sexistes i pel missatge que s’hi amaga: de vegades ens quedem amb la primera impressió i no descobrim allò que, per timidesa, s’amaga al fons de les persones. 


Share/Bookmark