Cercar

Infantils recomanats


LARI, Montse. Els Viatges del Mag Lari. Barcelona: Estrella Polar, 2015. I 79 LAR

“Està demostrat que a totes les persones, tinguin l’edat que tinguin, siguin del sexe que siguin, o siguin del continent que siguin, a totes, els deixa amb la boca oberta qualsevol cosa que s’escapi de la lògica i de les lleis naturals”

Doncs bé partint de la base d’aquesta fascinació que desperten els trucs de màgia, el Mag Lari ens presenta aquest llibre farcit de trucs, anècdotes i consells per als amants de la màgia i ens convida a un viatge a través dels seus referents. 

Comencem viatjant a Las Vegas, capital de l’entreteniment, i en aquest capítol coneixem alguns dels mags que hi van actuar o hi actuen ara mateix com en David Copperfield o Criss Angel. Després continuem el nostre itinerari per quatre indrets més –Japó, Índia, Zúrich, Portugal- per acabar a Barcelona, una ciutat plena d’històries màgiques. 

En aquest viatge el Mag Lari ens anirà parlant dels paisatges, els mags més importants i els trucs més divertits –un total de 20 jocs d’arreu del món que faran del lector/a un bon aprenent de mag/a-.

Si us agrada la màgia no us el perdeu!



Share/Bookmark