Cercar

Infantils recomanats


PITAMIC, Maja. Arte moderno en acción: 36 proyectos creativos inspirados en artistas modernos, de Monet a Bansky. Barcelona: Juventud, 2015. I 745 PAT

L’Editorial Juventud ha editat, dintre de la col·lecció Conocer y Comprender (Manos Creativas), aquesta petita joia que ens ajuda a explicar i experimentar sobre els moviments artístics. Comença amb l’impressionisme i acaba amb l’art urbà, amb  36 projectes creatius que s’inspiren lliurement en 18 obres d’art com Estany amb nenúfars, de Monet, El crit, de Munch, o Flor, de Bansky.  



El llibre comença amb una introducció de  Rachel Ropeik, educadora de programes familiars del Museu d’Art Modern de Nova York i una explicació de com usar-lo per part de les autores. A partir d’aquí ja  podem començar a endinsar-nos en cada moviment de la mà d’algunes obres mestres i realitzar alguna de les activitats proposades o la que ens dicti la nostra imaginació i creativitat. Acaba d’arrodonir la proposta les biografies dels artistes, la llista de museus on veure les obres i un glossari de termes tècnics.

Recomanat molt especialment a les famílies que estimen l’art i a tots els petits artistes en general!





Share/Bookmark