Cercar

Trobada del club de lectura adult


La tertúlia ha comptat amb la presència del Doctor John Style, director del Departament d’Estudis anglesos i alemanys de la URV i el suport de l’Antena del Coneixement de la URV.

Després d’una breu presentació de la vida i l’obra de Roald Dahl  ens hem endinsat en el comentari d’ Intercanvi de parelles i altres contes. La majoria dels integrants del grup només coneixien la faceta infantil de l’autor i especialment les adaptacions cinematogràfiques. Els ha sorprès favorablement aquesta vessant transgressora, políticament incorrecta i plena d’humor negre. 

Ha estat una trobada amena, divertida i especialment interessant ja que el Doctor Style ens ha fet adonar que al darrera d’una lectura aparentment senzilla i d’uns contes amb una estructura que funciona com un mecanisme de rellotgeria s’hi amaguen càrregues de profunditat: picades d’ullet a altres obres que formen part del nostre paisatge visual, l’anàlisi crític de la condició humana, els “pecats capitals” explicats de manera àgil i aparentment intranscendent i tants altres detalls.

Si encara no heu llegit res de Roald Dahl us recomanem que ho feu. Passareu una molt bona estona i ja sabeu que durant tot el 2016 estem embaDAHLits.



Share/Bookmark