Cercar

Infantils recomanats


GEORGE, Patrick. Colors. Barcelona: Joventut, 2013.BEBETECA I1 JOV

Àlbum de descoberta per als més petits, al voltant dels tres anys, editat per Joventut dintre de la col·lecció Els meus primers conceptes. La proposta que ens fa és simple i divertida: mitjançant un full transparent posat enmig de dues pàgines podem jugar amb els colors i veure què passa que en barregem dos. Si posem el full a la pàgina de la dreta veurem una figura d’un color i quan el canviem cap a la pàgina de l’esquerra trobarem una altra figura d’un altre color.

Us recomano que descobriu aquesta proposta enjogassada i que gaudiu interactuant amb el llibre en família. Segur que els menuts de casa aprenen molt sobre colors i manipulació de llibres i vosaltres igual us emporteu alguna sorpresa. Ho proveu?


DENEUX, Xavier. ABC-Book: un abecedari visual en anglès. Barcelona: Combel, 2016. ANGLÈS INF

Àlbum que revisita el tema dels abecedaris de manera innovadora. És un abecedari anglès-català on cada lletra ve representada per un animal, un objecte, un espai proper a l’infant (house-casa) o un fenomen atmosfèric.

Podem jugar a resseguir amb els dits la silueta de la lletra en una de les pàgines i el buit que deixa en la pàgina contrària. Podem gaudir dels intensos colors de cada pàgina i enriquir el nostre vocabulari.

Si busqueu un abecedari, no ho dubteu, aquest és fantàstic! Preneu-lo i gaudiu amb cada lletra i cada pàgina!


Share/Bookmark