Cercar

Maletes coeducatives. Viatge a la igualtat


Actualment, la nostra societat és cada vegada més tolerant, les relacions de gènere són cada vegada més igualitàries i les famílies més diverses. Per això, és necessari que la LIJ (Literatura Infantil i Juvenil), transmeti aquesta realitat, per poder construir una societat basada en la igualtat, el respecte i la tolerància. 

Amb l'objectiu de poder educar en la igualtat, les regidories de Cultura i Polítiques d'Igualtat hem treballat conjuntament per poder oferir a la comunitat les maletes coeducatives. En elles trobareu una selecció d'obres infantils i juvenils de gran contingut educatiu i socialitzador. 

La Biblioteca Pública Municipal ha preparat 4 maletes, 3 d'infantil i primària i 1 de juvenil, totes elles decorades amb unes precioses il·lustracions de l'artista local Nuri Mariné i acompanyades cada una d'elles d'una guia de lectura de suport.
El passat mes de juny es va fer la presentació de les maletes al Consell Escolar Municipal, però a partir d'aquest mes de setembre ja teniu tot el material disponible.  

Escoles, Instituts, Centres de Formació... podreu fer la sol·licitud de les maletes des de la pàgina web de la Biblioteca de Cambrils i accedir al seu contingut al següent enllaç:

http://www.cambrils.cat/biblioteca/la-biblioteca/oferta-formativa/maletes-viatgeres

Recordar-vos també que tot aquest material es troba consultable a la Biblioteca per a tota persona que a títol individual estigui interessada en aquest tema.

Esperem que esdevinguin una bona eina educativa!


Share/Bookmark