Cercar

Infantils recomanats



DRUVERT, Hélène. Anatomia: encunys i il·lustracions per observar el cos humà. Madrid: Maeva, DL 2017. DELICATS I 61 DRU

Àlbum de coneixements de gran format que ens permet conèixer a fons tots els raconets de la nostra anatomia mitjançant un joc de superposicions i encunyats. Els textos contenen informació breu i dades curioses i han estat redactats pel pare de l’autora, que és metge. 

M’ha agradat molt la manera innovadora i visual de presentar la informació. Si tenim fills o familiars en edat escolar pot ser de molta utilitat ja que complementarà la formació que s'ha rebut a l’escola mitjançant el llibre de text. D’altra banda els infants curiosos que volen saber més sobre el funcionament del propi cos hi trobaran una valuosa eina d’aprenentatge, amena i visual. Tan sols haurem d’estar pendents d’ajudar-los en la seva manipulació si no són gaire curosos ja que les làmines retallades amb làser que mostren el sistema digestiu, circulatori o nerviós són sensibles a una manipulació maldestra.


Us el recomano molt especialment perquè va merèixer una menció en la categoria de No ficció al Bologna Ragazzi Award 2017 i estic segura que us sorprendrà i agradarà tant com a mi!

Rosa Ma Fusté


Share/Bookmark