Cercar

Infantils recomanats

 Aquest mes us portem tres llibres infantils molt diferents entre sí. Esperem que us agradin.



El primer es tracta d'una faula escrita i il·lustrada per Oliver Jeffers. Està basada en una anècdota ocorreguda entre els escriptors Kurt Vonnegut i Joe Heller (que podem llegir al final del llibre) i que demostra que l'ambició desmesurada no és bona companya de vida. 

El protagonista és en Fausto, un home que es deleix per posseir tot allò que va trobant al seu pas, fins que topa amb algú que li planta cara. Llibre editat per ANDANA EDITORIAL amb unes il·lustracions que ocupen bona part de les pàgines, i molt poqueta lletra. Ideal per a parlar amb els més petits sobre l'ambició, la prepotència i l'arrogància.




EDEBÉ ens porta aquest Tu què faries?, un llibre de coneixements que presenta 46 situacions per debatre sobre com reaccionaria el lector davant de cadascuna. "Què faries si agafessis els pantalons de la teva germana sense demanar-li permís i els esquincessis sense voler? Els tornaries a desar a l'armari sense dir res O bé li explicaries la veritat, tot i que sàpigues que s'enfadarà amb tu?"

Són situacions habituals entre els nens i nenes i el fet de parlar-ne pot ser molt positiu de cara a un creixement emocional. Debatre aquestes situacions ajudarà a expressar temors, pors, vergonyes i altres trets d'unes personalitats que s'estan formant, i fomentarà el diàleg familiar. 





A qui no li agrada burxar-se el nas quan ningú no el veu o gratar-se les pupes de les ferides fins a fer saltar la crosta? A tothom! I als més petits els encanta parlar de temes escatològics, així que aquest llibre ple de pupes, de ZAHORÍ BOOKS, farà les delícies dels lectors. Ens explica científicament quins mecanismes biològics es posen en marxa quan caiem i ens fem una ferida , fa un catàleg dels diferents tipus de pupes, i també ens ensenya els primers auxilis a aplicar. 

Un llibre molt recomanable de Ariadna García Turón, amb unes divertides il·lustracions de Mariona Tolosa. Si sou propensos a les pupes, és imprescindible!


Rosana Andreu





Share/Bookmark