Cercar

Activitats de Biblioteques amb DO


Ha arribat el temps de la verema i també d'un munt d'activitats al voltant del projecte Biblioteques amb DO.

Aquests darrers dies hem tingut l'oportunitat de gaudir de dues activitats de maridatge literari i vinícola. El divendres 20 el grup Rates de biblioteca de Torredembarra ens van fer passar una estona deliciosa amb les seves lectures i cançons i que vam arrodonir amb un tast de vins de la DO Tarragona.




Ahir dilluns va ser el torn del maridatge de fragments del llibre El silenci de les vinyes, de Gisela Pou, amb diversos vins de la DO Tarragona. En concret:
Ipsis Gran Flor
Brut nature reserva.  Syrah de les Bodegues De Müller
Nit de lluna
Adernats. Negre. Reserva
Moscatell Montebrione

Els integrants dels clubs de lectura adult i fàcil ens vam trobar amb l'enòloga Sandra Rico, que primer va presentar la DO Tarragona i ens va explicar les característiques dels seus vins. A continuació va maridar harmònicament els diversos textos que anàvem llegint amb els trets distintius de cadascun dels vins escollits, tots cedits per la DO Tarragona, a qui donem les gràcies per la seva participació.


L'activitat va comptar a més amb el suport de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.


Share/Bookmark

1 comentaris :

Lectora empedreïda ha dit...

Una activitat molt agradable per insòlita i nova, a banda del plaer de llegir sobre el tema al qual es referia la trobada. Cal anar explorant noves possibilitats per donar al·licient a la lectura, que ja és en ella mateixa una font de gaudi.