Cercar

Infantils recomanats


Avui us recomano la darrera proposta d’Oliver Jeffers, un autor que m’agrada molt i que en una entrevista ens confessa que: “No elegí escribir para niños; caí por accidente. Siempre me ha fascinado la unión del dibujo y la palabra, y contar historias; hacerlo para los niños es la mejor plataforma para unirlo todo”.


JEFFERS, Oliver. L'Increible nen menjallibres. Algemesí: Andana, 2013. I1 AND 

Aquest àlbum il·lustrat, una acurada proposta d’Andana editorial està protagonitzat per l’Enric, un nen a qui “agradava ser un setciències. Pensava que si seguia per aquest camí podria arribar a ser la persona més intel·ligent del món”. La seva aventura comença quan un dia tasta un llibre per accident i s’adona que li agrada. En menja, literalment, una paraula, després una frase, una pàgina i finalment el llibre sencer. El mastega, l’engoleix i sent que li encanta, que no vol menjar una altra cosa. La seva fam és insaciable i devora tot allò que li cau a les mans, sense distincions, però és clar tots sabem que si no mengem amb mesura ens podem trobar amb una indigestió, no? I això serà el que li passarà al pobre Enric, que un dia es comença a trobar malament i... fins aquí us puc explicar.

Si voleu saber què li passa,  us convido a fullejar el llibre, assaborint-ne la lectura i gaudint de les seves il·lustracions i tipografies. Aquí en teniu un tastet per obrir la gana



I si us ha agradat aquest tastet recordeu que s'acosten les festes de Nadal; el Tió i els Reis porten sempre regals. Jo, ja l'he demanat! 


Share/Bookmark