Cercar

Infantils recomanats

Tant si ets un manetes com si no, no pots deixar escapar l'oportunitat de fullejar aquestes recomanacions. Segur que te n'enamoraràs.


RIBÓN, Marta. Crea les teves joguines. Barcelona: Animallibres, 2013. I 745 RIB
 
A totes les cases acumulem materials que si els reciclem adequadament es poden convertir en una joguina. Això és el que ens ajudarà a fer aquest llibre ple d’idees i de propostes amb les que podrem convertir gots de cartró en animals o un parell d’oueres en un cap de drac. Bé, i si no sou manetes no teniu cap excusa perquè tots els passos venen explicats en detall i amb fotografies entenedores. Vinga, aprofiteu quan tots sou a casa per passar una estona divertida i profitosa, ja sabeu que les tardes d’hivern són llargues!


BULL, Jane. Animales. Crea tus propias mascotas. [Barcelona]: Deleatur, cop. 2013. MANUALITATS 745 LAB
 
Llibre de manualitats relativament senzilles i pensades per a treballar en família. Hi trobarem un conjunt de propostes que van des de l’ensenyament de punts bàsics de costura a les manualitats pròpiament dites i de diferents nivells de dificultat. Tots està explicat pas a pas, amb fotografies que documenten el procés d’execució i el resultat final. També els patrons quan cal. És un punt de partida excel·lent per a treballar la motricitat fina i desenvolupar la nostra imaginació.

Bé, ara ja no tindrem excusa per exercitar la nostra creativitat i fer alguns regals personals a amics i familiars, us animeu?


Share/Bookmark